UA-49499200-1

The Castle Challenge 2024: Η Μονεμβασία στο χάρτη των multisport

Ένας νέος μεγάλος αγώνας – ο πρώτος αγώνας των WTL Triathlon League και WSL Swimming League για το 2024 –  πραγματοποιήθηκε στη Μονεμβασία, το διήμερο 15-16 Ιουνίου 2024.

Μια προσπάθεια ετών, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έπειτα από πολύ δουλειά, μεράκι και απίστευτη στήριξη, δημιουργώντας εκείνες τις συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα εμβληματικό τριαθλητικό event, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις, ώστε η πανέμορφη καστροπολιτεία να μπει στον αθλητικό χάρτη της χώρας και να διαμορφώσει ένα θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Παρακάτω καταγράφονται οι πρώτες θέσεις στις γενικές κατηγορίες των αγώνων του Castle Challenge, ενώ μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ.

▶WTL Standard Απόσταση
1η θέση Ανδρών, Πέτρος Γκότσης
1η θέση Γυναικών, Νιόβη Σαρρή

▶WTL Sprint Απόσταση
1η θέση Ανδρών, Γεώργιος Αλυφαντής
1η θέση Γυναικών, Ελισάβετ Δήμου

▶WSL 3000m
1η θέση Ανδρών, Φραγκίσκος Καρλής
1η θέση Γυναικών, Ευγενία Σκούντζου

▶WSL 1500m
1η θέση Ανδρών, Marco Guerra
1η θέση Γυναικών, Έλενα Κατσαρού

Ο Δήμος Μονεμβασίας καθώς και ένα πλήθος ντόπιων επιχειρηματιών και κατοίκων,  έδειξαν την αμέριστη στήριξή τους στην διοργάνωση με κάθε τρόπο και μέσο και η φιλοξενία τους, έμεινε σε όλους αξέχαστη.

Οι εθελοντές ήταν η ψυχή του αγώνα, παρέχοντας σε αθλητές και συνοδούς τις ιδανικές συνθήκες για ένα υπέροχο αθλητικό διήμερο.  Το κέφι, η ζωντάνια, τα χαμόγελα και η προθυμία τους ήταν εντυπωσιακά.

Οι χορηγοί, οι υποστηρικτές και όλοι οι συνεργάτες δούλεψαν ακούραστα, ώστε να στηθεί μια άψογα διοργανωτικά εκδήλωση.  Η Μονεμβασία κατάφερε να μαγέψει αθλητές και συνοδούς, μπαίνοντας έτσι στον ελληνικό αθλητικό χάρτη.

Check Also

Έρχεται το Monemvasia Run Challenge 2024 την Κυριακή 20/10

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας και τους …

G-EZ117CQG76