UA-49499200-1

Συνεχίζει τις δράσεις του για το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων

Μαρούλη Κατζιλιέρη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων, συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων να παρουσιάζει τις δράσεις του.

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση παραδοσιακών χορών στην πλατεία της Νεάπολης, ακολούθησαν δυο εξίσου πολύ όμορφες παραστάσεις από την χοροδιδάσκαλο Δανάη Γιαννίση.

Η πρώτη αφορούσε σύγχρονο χορό και το θέμα ήταν «Ο Βυθός» ενώ η δεύτερη είχε να κάνει με κλασικό μπαλέτο. Και οι δύο πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο  χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, στις 3 και 5 Ιουλίου, όπου πολύς κόσμος παρακολούθησε και καταχειροκρότησε τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Όσο για τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα πλούσιο σε θεματολογία, σκηνικά, κίνηση, χορό και μηνύματα…

Το μέλος του Συλλόγου Ευγενία Γιαννέλη, μιλώντας στο monemvasianews,gr, δήλωσε:

Ο χορός εκτός των άλλων είναι για τα παιδιά μας μια ευχάριστη απόδραση από την πιεστική τους καθημερινότητα, αλλά και μια ευκαιρία να εκφραστούν. Μέσα λοιπόν από το τμήμα σύγχρονου και μοντέρνου χορού επιδιώκουμε αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα διαθέσιμα μέσα, να παρέχουμε στα παιδιά μας αυτή τη δραστηριότητα.

Τέλος, όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσούλα Σεβαστού, σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου και από ώρα 8:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ., πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκθεση ζωγραφικής από το παιδικό τμήμα αλλά και η έκθεση ψηφιδωτών από το τμήμα ενηλίκων, στην κεντρική αίθουσα επί της Λεωφόρου Σπάρτης 95.

ΦΩΤΟ: Jamie Delakovias

Check Also

Χωρίς Χειρουργό και Ακτινολόγο εφημερία του Νοσοκομείου Μολάων

Άκρως προβληματική σε ιατρικό προσωπικό υπήρξε η χθεσινή (20/8/2024) εφημερία του Παθολογικού Τομέα της Νοσοκομειακής …

G-EZ117CQG76