UA-49499200-1

Όπου υπάρχει μουσική υπάρχει πολιτισμός

Μαρούλη Κατζιλιέρη

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στην καλαίσθητη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Limira Mare, στη Νεάπολη, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά. Η σχολή Pianissimo της Χριστίνας Μπουρλώκα, οργάνωσε και διεξήγαγε το 1ο ρεσιτάλ πιάνου στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 25 μαθητές.

Μια βραδιά πιάνου με ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα, μοναδικούς ήχους και έντονες συγκινήσεις, σε μια πόλη που αξίζει και μπορεί να διαμορφώσει και να ενισχύσει περαιτέρω το πολιτιστικό της απόθεμα.

Ποια είναι όμως η Χριστίνα Μπουρλώκα;

Γεννήθηκε το 1985 στο Μαρούσι Αττικής. Μεγάλωσε στη Νεάπολη όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2012.

Απόφοιτη του Ωδείου «Ρωμανός ο Μελωδός» στα ανώτερα θεωρητικά Ευρωπαϊκής Μουσικής. Απόφοιτη επίσης του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής (πρώην ΑΤΕΙ Άρτας νυν Πανεπιστήμιο Ηπείρου). Τέλος κάτοχος σεμιναρίου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τίτλο «Ειδική αγωγή στην εκπαίδευση».

Το 2023 ίδρυσε τη Σχολή όπου γίνονται μαθήματα πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών ευρωπαϊκής μουσικής. Πραγματοποιούνται επίσης μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Check Also

Μεταπτυχιακό Πανεπ. Πελ/νήσου συνδέει Μάνατζμεντ και Τεχνολογία με τον Πολιτισμό

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσεται για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024 – 2025, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών …

G-EZ117CQG76