UA-49499200-1

Νέος κλιματισμός κεντρικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Μολάων

Παραδόθηκε ένα ακόμη σημαντικό έργο που συμβάλλει στην ολοκληρωτική αναβάθμιση και επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων. Πρόκειται για την τοποθέτηση και λειτουργία του νέου συστήματος κλιματισμού των κεντρικών χειρουργείων, αποκαθιστώντας  μια εκκρεμότητα και ένα σημαντικό πρόβλημα ετών.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζονται οι βέλτιστες δυνατές συνθήκες για ασθενείς, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό- σε ένα νευραλγικό χώρο, όπως αυτός των χειρουργικών αιθουσών- και παράλληλα αναβαθμίζεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Η απόκτηση του κεντρικού Κλιματισμού, αξίας 71.000€, πραγματοποιήθηκε μέσω ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα, μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με ανακοίνωση του ο Διοικητής της Ν.Μ. Μολάων Κωνσταντίνος Κορωνιός, αναφέρει:

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, μετά από 48 και πλέον μήνες σκληρής δουλειάς αλλά και επίπονης προσπάθειας, ολοκληρώσαμε έργο δεκαετιών στη Ν.Μ. Μολάων. Οι κάτοικοι της Νοτιοανατολικής Λακωνίας έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια Νοσηλευτική Υποδομή «στολίδι» για τη Δημόσια Υγεία, με στόχο την παροχή όσο το δυνατόν ποιοτικότερων υπηρεσιών Υγείας.

Check Also

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενημερώνει για το Νοσοκομείο Σπάρτης

Νέο κύκλο ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών ξεκινά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σχετικά με τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76