UA-49499200-1

Νέα Καρδιολόγος στη Νοσοκομειακή Μονάδα Μολάων

Με νέα καρδιολόγο ενισχύεται η Νοσοκομειακή Μονάδα (Ν.Μ.) Μολάων, ενδυναμώνοντας το αίσθημα ασφάλειας και παροχής ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών για τους πολίτες της νότιας Λακωνίας.

Πρόκειται για τη Θωμαΐς Λάμπρου, η οποία παρουσιάστηκε στο διοικητή της Ν.Μ. Μολάων Κωνσταντίνο Κορωνιό και ανέλαβε άμεσα Υπηρεσία στο Νοσοκομείο. Η κα Λάμπρου εκτός από εξαίρετη Ιατρός και επιστήμονας, αποτελεί γέννημα-θρέμμα των Μολάων, γνωρίζει άριστα την περιοχή και τους κατοίκους της και η πρόσληψή της θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Κορωνιός αναφέρει:

Η αναβάθμιση και στελέχωση της Ν.Μ Μολάων με μόνιμο Ιατρικό προσωπικό συνεχίζεται, σύμφωνα με τον στρατηγικό μας προγραμματισμό! Η εν λόγω πρόσληψη αποτελεί την 20η κατά σειρά πρόσληψη Ιατρικού Προσωπικού στη Ν.Μ. Μολάων την τελευταία τετραετία. Σε μια δύσκολη περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονες ελλείψεις Ιατρικού Προσωπικού σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αναβαθμίσουμε στην πράξη τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες της Ν.Α. Λακωνίας.

Check Also

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενημερώνει για το Νοσοκομείο Σπάρτης

Νέο κύκλο ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών ξεκινά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σχετικά με τα …

G-EZ117CQG76