UA-49499200-1

Εκδήλωση ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δ. Μονεμβασίας – Μαζί για τα επόμενα 20 χρόνια

Μαρούλη Κατζιλιέρη

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στον περιβάλλοντα χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στα Βιγκλάφια του Δήμου Μονεμβασίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς. Παράλληλα όμως γιόρτασε και τα 20 χρόνια συνεχής και αδιάλειπτης λειτουργίας του.

Σε μια πολύ ζεστή, συγκινητική και ανθρώπινη ατμόσφαιρα η κα Σμαρώ Στρατή, ψυχολόγος και υπεύθυνη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους της Δομής και βέβαια τα παιδιά που ήταν οι πρωταγωνιστές, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους.

Οι εκπλήξεις πολλές και ευχάριστες! Υπέροχες δημιουργίες, γλυκίσματα και δροσερά κεράσματα. Ξεχωριστή νότα η παρουσία νεανικού μουσικού σχήματος αλλά και ο μουσικός του ΚΔΑΠ κ. θεόδωρος Κοντάκος, όπου με την παρέα του Γιώργο Δελακοβία και Βαγγέλη Χάδιαρη, έπειξαν και τραγούδησαν πρώτα απ’ όλα με την καρδιά τους! Και στα δύο σύνολα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Παραθέτουμε δήλωση της κας Στρατή, όπου στα λόγια της διακρίνουμε τις πιο ευαίσθητες και ανθρώπινες πτυχές, προσόντα απαραίτητα για τη λειτουργία και διαχρονική πορεία τέτοιων δομών, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, γονείς, παππούδες-γιαγιάδες και καλοί φίλοι από κάθε γωνιά του Δήμου Μονεμβασίας, συναντηθήκαμε σε μια γιορτή γεμάτη τραγούδι, μουσική και αγάπη. Τα παιδιά της Δομής τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια και μας παρουσίασαν τις καλοκαιρινές κατασκευές που φιλοτέχνησαν.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας όχι μόνο ότι με την προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά και πως όσο πιο αποδεκτός νιώθεις, όσο πιο πολύ ανήκεις, τόσο περισσότερα και καλύτερα καταφέρνεις! Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Μονεμβασίας αυτό έχει στόχο, το «μαζί». Μαζί να δημιουργούμε, Μαζί να προχωράμε. Μαζί για τα επόμενα 20 χρόνια.

Check Also

Το Κάστρο της Αγίας Παρασκευής ζωντάνεψε με τη μουσική του Ζαχαρία Καρούνη

Μαρούλη Κατζιλιέρη Στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής Μεσοχωρίου, με φόντο το Κάστρο και στα …

G-EZ117CQG76