UA-49499200-1

Εξόρμηση στα Κύθηρα από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), πραγματοποιεί στις 13-14-15/9, τριήμερη εξόρμηση στα Κύθηρα, με σκοπό να πεζοπορήσει σε ένα από τα μονοπάτια του νησιού αλλά και να συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΌΣΤΡΙΑ, στον Καραβά.

Τα Κύθηρα είναι ένα υπέροχο νησί με μοναδικά παρθένα τοπία και άγριας ομορφιάς φαράγγια, εγκαταλελειμμένες ακροπόλεις και βυζαντινές εκκλησίες, έρημα κάστρα και γραφικά χωριά, καταρράκτες και παλιούς νερόμυλους, βαθύς όρμους, εκτεταμένες παραλίες και ναυάγιαΈνας μυστικιστικός τόπος απαράμιλλης ομορφιάς γεμάτος αντιθέσεις που μαγεύει τον επισκέπτη!

«Η πεζοπορία είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς αυτού του όμορφου νησιού που βρίσκεται στο σταυροδρόμι των θαλάσσιων διαδρομών προς και από την ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα, ανάμεσα στα ακρωτήριο Μαλέας (Κάβο Μαλιάς) και το ακρωτήριο Ταίναρον (Κάβο Ματαπάς), απέναντι από τη θρυλική Λακωνική Γη», ανάφερει με ανακοίνωσή του ο ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους: ορειβατικά μποτάκια, καπέλο, φακό κεφαλής, γυαλιά ηλίου, σακίδιο με τα προσωπικά μας είδη, αρκετό νερό (τουλάχιστον 1 λίτρο), σνακ για ενέργεια (ξηρούς καρπούς – μπάρες ενέργεια – παστέλι – ανθρώπους) και καλή κυρίως διάθεση και ομαδικό πνεύμα.

Αναχώρηση: Παρασκευή 13/9 και ώρα 14:30πμ από Νεάπολη.
Επιστροφή: Κυριακή 15/9 απόγευμα 17:00μμ στην Νεάπολη.
Διαμονή: σε σκηνές

Αναλυτικό πρόγραμμα:
Άφιξη στο νησί των Κυθήρων, Παρασκευή απόγευμα.
Σάββατο 14/9: Πεζοπορία 3-4 ωρών – Το βραδύ ΌΣΤΡΙΑ – Γιορτές του Νότου

Για την συμμετοχή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντονιστές, το αργότερο μέχρι αργότερο μέχρι Τετάρτη 11/9 μεσημέρι.
Συντονιστές: Γιώργος Τάντουλος, 6982077826 – Δημήτρης Ψυχογυιός, 6974128278

Check Also

Προ των πυλών το Παρατηρητήριο Κλιματικής Αλλαγής στην Πελοπόννησο

Προς υλοποίηση προχωρά το έργο της δημιουργίας του Παρατηρητηρίου Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, προϊόν της συνεργασίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76