UA-49499200-1

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας

Εικόνες χάους και έντασης επικράτησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβασίας, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024. Οι εκπρόσωποι των πολιτών στο υπέρτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, ξεπέρασαν σε αρκετές περιπτώσεις τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, χρησιμοποιώντας κάποιες φορές εκφράσεις που δεν αρμόζουν και κτυπώντας το χέρι στο τραπέζι κάποιες άλλες.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται σε βίντεο του ραδιοφωνικού σταθμού Μουσικός Παλμός αναδεικνύουν ένα μείζον θέμα και παράλληλα, προβληματίζουν τον κάθε πολίτη. Οι εικόνες που καταγράφονται δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο διάλογο που πρέπει να αντιπροσωπεύει το συλλογικό αυτό όργανο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι άνθρωποι εκείνοι που οφείλουν να προασπίζονται τους κανόνες ηθικής, που έχουν χρέος να προβάλλουν τη διαλογική συζήτηση με επιχειρήματα, στα βίντεο που παρουσιάζονται μετατρέπονται σε αγέλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Ευτυχείς εξαιρέσεις κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παραμένουν ψύχραιμοι, μακριά από βοές και εντάσεις.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Check Also

Προχωρά η προμήθεια εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Νεάπολη

Ανακοινώθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Προμηθειών και Εποπτείας Αποθηκών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του …

G-EZ117CQG76