UA-49499200-1

Διέπρεψαν οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ

Μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα, με 12 βραβεύσεις των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, σημειώθηκε στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου του Ισραήλ TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2024.

Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός για το 2024, λόγω των γνωστών συνθηκών που επικρατούν στο Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε  στην Κύπρο και στην πόλη της Λάρνακας, από 15 έως 21 Ιουνίου 2024.

Λόγω του πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας κατατάσσεται ως ο Νο.1 διαγωνισμός της Ασιατικής ηπείρου αλλά και στην τριάδα των μεγαλύτερων διαγωνισμών του κόσμου, με την πολύ υψηλή βαθμολογία  9 / 10, βάσει της  παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking (EVOOWR).

Τα βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στον διεθνή διαγωνισμό TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2024, βραβεύθηκαν με 11 Grand Prestige Gold και 1 Prestige Gold βραβεία και συγκεκριμένα:

FYLLIKON Βιολογικό Πρωτέλαιο – Grand Prestige Gold
AGOURELAIO Βιολογικό – Grand Prestige Gold
PLUS HEALTH GREEN evoo – Grand Prestige Gold
ARMONIA Βιολογικό – Grand Prestige Gold
PLUS HEALTH BLUE evoo – Grand Prestige Gold
Flavored Gourmet ENIGMA – Grand Prestige Gold
MASTERPIECE Blend evoo – Grand Prestige Gold
OLEOASTRON Gourmet Evoo – Grand Prestige Gold
TREASURE blend evoo – Grand Prestige Gold
SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Grand Prestige Gold
MAJESTIC Blend evoo – Grand Prestige Gold
GEMSTONE Blend evoo – Prestige Gold

Με ανακοίνωσή του ο κ. Σακελλαρόπουλος αναφέρει:

Αποτελεί μια αξιόλογα μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, η επιβράβευση που σημειώθηκε στον έγκριτο διεθνή διαγωνισμό TERRAOLIVO IOOC 2024, σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιας εμβέλειας με αυτές τις δώδεκα (12) υψηλού επιπέδου βραβεύσεις.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με τα εκπληκτικά αποτελέσματα στον TERRAOLIVO IOOC 2024 για το 2024, συμπληρώνουν πλέον το μοναδικό αριθμό των 993 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο.

Check Also

Στο Γεράκι Λακωνίας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υπέγραψε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Γεράκι Λακωνίας, την …

G-EZ117CQG76