UA-49499200-1

Διακρίσεις για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στον 9ο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας

Μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση από επαγγελματίες της γεύσης για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον 9ο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας OLYMP TASTE AWARDS 2024, που αποτελεί έναν διεθνή διαγωνισμό υψηλής γαστρονομίας και εξειδικευμένης αξιολόγησης ποιοτικών τροφίμων, από διακεκριμένους chef και γευσιγνώστες.

Από 15 έως 18 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά η συνάντηση των καλύτερων παραγωγών υψηλής γαστρονομίας τροφίμων από χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα, μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα.

Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel, με Panel Leader τον Κωνσταντίνο Μουζάκη, Μr.Chef Europe 2015, Director Gastronomy Club Unesco, Member WACS, και μέλη της ομάδας κριτών με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου από το σύμπλεγμα γνώσης και πείρας του πάνελ των κριτών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι πολύ γνωστοί αρχιμάγειρες της Ελληνικής προεδρίας της Δημοκρατίας, Θανάσης Σκούρας και Βασίλης Μπέκας,

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό υψηλής γαστρονομίας OLYMP TASTE AWARDS 2024, με οκτώ (8) δείγματα επιτραπέζιων ελιών και επτά (7) ελαιόλαδα gourmet και βιολογικά.

Αναλυτικά, τα gourmet και βιολογικά προϊόντα που βραβεύθηκαν για το 2024, είναι:

Βιολογικές ελιές ΚΑΛΑΜΩΝ –  Πλατινένιο  99 %
TREASURE blend evoo – Πλατινένιο 99 %
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΕΣ Gourmet ελιές – Πλατινένιο 98 %
ΤΕΛΙΕΣ Gourmet ελιές – Χρυσό  94 %
Flavored Gourmet ENIGMA – Χρυσό 94 %
OLEOASTRON Gourmet Evoo – Χρυσό 94 %
PLUS HEALTH ελιές  – Χρυσό 93 %
MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό 93 %
MASTERPIECE Blend evoo – Χρυσό 93 %
SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Χρυσό 93 %
ΒΑΛΣΑΜΙΚΕΣ Gourmet ελιές – Χρυσό 93 %
ΠΙΝΕΛΙΕΣ ελιές με ούζο – Χρυσό 92 %
GEMSTONE Gourmet evoo – Χρυσό 92 %
PRASINES Gourmet ελιές – Χρυσό 92 %
ΜΗΛΕΝΙΕΣ Gourmet ελιές – Ασημένιο 85 %

Με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος αναφέρει:

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, να αναγνωρίζονται τα ελαιοπροϊόντα που παράγουν από τους επαγγελματίες chef της γεύσης και του fine dining, για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους στο χώρο της γαστρονομίας.

Check Also

Κρούσμα πανώλης αιγοπροβάτων στην Κορινθία – Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Επιβεβαιωμένο κρούσμα πανώλης αιγοπροβάτων εμφανίστηκε σε εκτροφείο της Κορινθίας, θέτοντας σε εγρήγορση του μηχανισμούς αντίδρασης …

G-EZ117CQG76