UA-49499200-1

Χανιά: Για έβδομη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας

Naven Kumar Kupendran-Malaysia

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Chania International Photo Festival, που συνδιοργανώνεται από τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως και τις 26 Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μεγάλο Αρσενάλι στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Αυτή τη χρονιά στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί δουλειά από περίπου 450 καλλιτέχνες, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, τα νησιά Μπαρμπάντος, το Καζακστάν, η Παλαιστίνη, οι Βερμούδες και άλλες.

Επίσης στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν διάφορες ομιλίες και δράσεις καθώς και ο καθιερωμένος πια 7ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος της πόλης των Χανίων, που σκοπό έχει την ανάδειξη της πόλης και μέσα από τα μάτια των φωτογράφων που συμμετέχουν. Μία επιτροπή θα κρίνει τις φωτογραφίες και οι καλύτερες δουλειές θα βραβευθούν.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το γεγονός ότι το Φεστιβάλ έχει πλέον καθιερωθεί και θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά. Η πολύ μεγάλη ανταπόκριση φωτογράφων σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει ότι το Φεστιβάλ αυτό έχει πλέον γίνει θεσμός και αποτελεί πόλο έλξης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο αριθμός των υποβολών που λαμβάνουμε κάθε χρόνο αποτελεί απόδειξη ότι το Φεστιβάλ κάθε χρόνο γίνεται και πιο γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο και προσελκύει όλο και περισσότερους φωτογράφους.

Επικοινωνία:
694.7725.521
211.4052.138
info@cipfestival.com
www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
www.chania-culture.gr

Check Also

Μεταπτυχιακό Πανεπ. Πελ/νήσου συνδέει Μάνατζμεντ και Τεχνολογία με τον Πολιτισμό

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσεται για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024 – 2025, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών …

G-EZ117CQG76