UA-49499200-1

Έρχεται το Monemvasia Run Challenge 2024 την Κυριακή 20/10

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας και τους «Συνοδοιπόρους Μονεμβασίας», σας προσκαλούν στον 5ο ετήσιο αγώνα δρόμου “Monemvasia Run Challenge 2024“, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

Η Μονεμβασιά, αυτή η μαγευτική και ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχτεί δρομείς από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την αθλητική δράση με την πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά.

Το Monemvasia Run Challenge περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ., 5 χλμ., και 1,5 χλμ., δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης να συμμετάσχουν και να απολαύσουν μια υπέροχη μέρα άσκησης και διασκέδασης.

Εκκίνηση και Διαδρομές:

Οι αγώνες των 10 χλμ. και 5 χλμ. θα ξεκινήσουν από την Πύλη του Κάστρου Μονεμβασίας. Η εκκίνηση για τη διαδρομή των 10 χλμ. θα δοθεί στις 10:00 π.μ., ενώ για τα 5 χλμ. στις 10:05 π.μ. Για τους μικρούς μας φίλους, ο αγώνας των 1,5 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία της Μονεμβασιίας στις 11:30 π.μ.

Οι διαδρομές προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία, καθώς διατρέχουν την παραθαλάσσια ζώνη της περιοχής, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό Κάστρο της Μονεμβασίας. Οι μικρές υψομετρικές κλίσεις κάνουν την πορεία προσβάσιμη για όλους, ενώ το φυσικό τοπίο και η ιστορική ατμόσφαιρα αποτελούν ιδανικό σκηνικό για ένα αξέχαστο δρομικό γεγονός.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023. Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://event.athletopia.com/monemvasia-run-challenge-2024

Check Also

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα Βάτικα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβασίας, καλείτε κατά τη συνεδρίαση του που θα γίνει στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76