UA-49499200-1

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας: 6-0

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Με το βαρύ 6-0 γύρισε το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας από το Γύθειο, στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ.

Η ομάδα της Μονεμβασίας πήγε στο Γύθειο με 13 μόλις παίκτες και μάλιστα με κάποιους από αυτούς να αντιμετωπίζουν και προβλήματα τραυματισμών.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄όταν σε σέντρα του Κουτσουμιάρη από δεξιά, ο Π. Δαμιανάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 25΄ο Σπηλιωτόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2- 0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Διαμαντάκο να φεύγει μόνος του απέναντι στον Στ. Πετράκη και να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 3-0.

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά το 2ο ημίχρονο και στο 50΄ ο Σπηλιωτόπουλος έκανε το 4-0, μετά από ωραία σέντρα του Κουτσιουμάρη.

Στο 55΄ο Κουρτέσης κέρδισε τη μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ του Στ. Πετράκη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το σκορ έκλεισε στο 79΄ο Διαμαντάκος, ο οποίος βρέθηκε πάλι μόνος του έξω από την περιοχή, προχώρησε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΚΑΣΤΡΟΥ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

Καλή η διατησία των Μάρκου, Ισακοβίδη, Σόβολου και Μανωλακάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Κ. Καβαλιώτης, Ν. Χρυσικάκος (46΄Α.Τσάρι), Λ. Μπουρελάκος (56΄Π. Μανουσόπουλος), Κ. Ζορμπάς (56΄Κ. Ανδριανός), Ι. Λαμπρόπουλος, Η. Γιαννόπουλος, Γ. Διαμαντάκος, Α. Σαραντόπουλος, Θ. Κουτσιουμάρης, Π. Πλεμμένος (19΄Μ. Σπηλιωτόπουλος), Σ. Κουρτέσης (56΄ Π. Κασάρχος).
ΚΑΣΤΡΟ: Στ. Πετράκης, Γ. Λιβανός (λόγω τραυματισμού 65΄ Α. Ντιακονέσκου), Σπ. Παπούλιας, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Ι.Μάρκος, Δ. Ράντεφ, Σ. Μπαρμπαγιαννάκος, Κ. Σγούρδας, Μιχ. Κοντάκος ( 65΄λόγω τραυματισμού Χρ. Χούτρης), Ν. Βλάχος.

Check Also

Αναβαθμίζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας

Με μια σειρά εργασιών αναβαθμίζεται και ενισχύεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας του …

G-EZ117CQG76