UA-49499200-1

Τμήματα υποδομής ΚΑΣΤΡΟΥ Μονεμβασίας

Η ομάδα Κ-12.

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Δύο αγώνες είχαμε το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής του ΚΑΣΤΡΟΥ Μονεμβασίας.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, η ομάδα Κ-14 αγωνίστηκε στο γήπεδο Έλους απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη. Αν και σαφώς ανώτερη η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, παρ’ ότι προηγήθηκε με 0-2 και 1-3 και ήρθε ισόπαλη με 3-3.

Τα γκολ πέτυχαν οι Σταθάκης Αντώνης με απ’ ευθείας φάουλ (0-1), Χρήστος Χούτρης με πέναλτυ (0-2) και Παναγιώτης Μαυρομαράς  (1-3) με σουτ εκτός περιοχής. Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα μας αγωνίζονται και παίκτες από τον γειτονικό ΒΟΙΑ Νεάπολης.

Η ομάδα Κ-14.

Η σύνθεση της ομάδαςΧρ. Μουτάφης, Ι. Πέρας, Ε. Χιουσάι, Θ. Παυλομανωλάκος, Χρ. Χούτρης, Ορ. Βέλο, Β. Γάγκας, Π. Μαυρομαράς, Δ. Κότσιφας, Αντ. Σταθάκης, Δ. Χαραμής, Ν. Μπίλιας .

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες, η ομάδα Κ-12 αντιμετώπισε την ομάδα του Πανγυθεατικού. Το τελικό αποτέλεσμα 1-3 για την ομάδα του Γυθείου . Σκόρερ της ομάδας μας, η οποία προηγήθηκε με 1-0, ο Π. Καστανιάς.

Η σύνθεση της ομάδας μαςΕυστ. Κουράκος, Κων. Νιάκουλα, Αγγ. Ψυχογυιός, Τζ. Κάλα, Παν. Τσιγκούνης, Παν. Καστανιάς, Ν. Φάββας, Παν. Φάββας, Μπ. Σαγκριώτης, Φ. Γιαννακόπουλος, Λεων. Καστανιάς.

Check Also

Αναβαθμίζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας

Με μια σειρά εργασιών αναβαθμίζεται και ενισχύεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας του …

G-EZ117CQG76