Η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, στην προσπάθεια βελτιστοποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών, ξεκινά συνεργασία με το βραβευμένο ως καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο της Ελλάδας για το 2021, το Sterna του Kinsterna Hotel.
Στο πλαίσιο αυτό, αλλάζει ριζικά το μενού σίτισης της Νοσηλευτικής Μονάδας, δίνοντας νέο περιεχόμενο σε αυτό που ονομάζουμε «νοσοκομειακό φαγητό».
Ειδικότερα, ο βραβευμένος το 2021 με Χρυσό Σκούφο και executive chef του Kinsterna Hotel Γιώργος Χάψας, δημιούργησε ένα εξειδικευμένο και γευστικότατο μενού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου – με ειδικά διαμορφωμένες συνταγές από τη Διατροφολόγο Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου – φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, τις οποίες θα μπορούν να τις γευτούν οι νοσηλευόμενοι αλλά και το εφημερεύον προσωπικό, κάθε στιγμή της ημέρας.
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Κορωνιός, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Στόχος του νέου μενού, το οποίο αποτελεί Δωρεά του Kinsterna Hotel, είναι να χαρίσει γεύση και χαρά σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και νοσηλεύονται, με μια σειρά γευστικών επιλογών που θα καλύπτουν όλες τις προσδοκίες αλλά και τις διατροφικές προτιμήσεις των ασθενών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών».
Τέλος ο κ. Κορωνιός ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για την ανιδιοτελή και σημαντική προσφορά τους.