Η Μεσογειακή διατροφή, σε μια ημερίδα στην Κέρκυρα, στα πλαίσια του Corfu Beer Festival

1.4.2015_Η μεσογειακή διατροφή εκτός από υγιεινή είναι και λιγότερο ρυπογόνος

Η Οργανωτική Ομάδα του Corfu Beer Festival 2016 και τα μέλη της Corfiot Actions, σας καλούν την Παρασκευή 14/10/2016 και ώρα 17:30 ,στην ημερίδα «CORFOOD – Μεσογειακή διατροφή και ο ρόλος των τοπικών προϊόντων στο νέο γαστρονομικό χάρτη», μια παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια του Corfu Beer Festival, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Corfu Beer στον Αρίλλα Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Καλωσόρισμα/Συντονισμός, Νενέλα Γεωργελέ, Αρχισυντάκτρια Γαστρονομίας ATHENS VOICE
Εισαγωγή, Σπύρος Καλούδης, Ιδιοκτήτης CORFU BEER
Χαιρετισμός, Εκπρόσωπος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

1ο ΜΕΡΟΣ
Από την Διατροφή της Προηλεκτρικής Κερκυραϊκής Υπαίθρου

Ελένη Αρμένη, Φιλόλογος
Μεσογειακή Διατροφή και Κέρκυρα
Απόστολος Καρούμπης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Σύγχρονες Διατροφικές Συνήθειες και Επιπτώσεις στην Υγεία
Νίκος Κατσαρός, πρ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Επιστ. Συνεργ. ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College
Ερωτήσεις – Συζήτηση

2ο ΜΕΡΟΣ
Το λάδι αλλιώς

Σπύρος Δαφνής, Ιδιοκτήτης THE GOVERNOR EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
Σχεδιασμός και ανάπτυξη εξαγωγών
Πατρίτσια Νικολού, Εκπρόσωπος CORFU SEA FARM
Κερκυραϊκό Μέλι και Διεθνείς Διακρίσεις
Παναγιώτης Βασιλάκης, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ»
Οι ευκαιρίες της Ελληνικής Γης
Δημήτρης Κρις, Γενικός Διευθυντής TUVUNU A.E.
Ερωτήσεις – Συζήτηση

3ο ΜΕΡΟΣ
Ποιότητα Τοπικών Προϊόντων Διατροφής

Αριστοτέλης Μέγκουλας, Μάγειρας και Συνιδιοκτήτης Εστιατορίου «POMODORO»
Κερκυραϊκό Πρωινό
Μυρσίνη Λαμπράκη, CHEF – Δημοσιογράφος Γεύσης
Ερωτήσεις – Συζήτηση

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ημερίδα, παρακαλούνται να ενημερώσουν στο email corfubeerfestival@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6981224316.