UA-49499200-1

Το «Tour du Peloponnese» κάνει στάση στη Μονεμβασία

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται στην Πελοπόννησο ο Διεθνής Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese», κατά το διάστημα 3 έως 10 Οκτωβρίου 2021.

Ο αγώνας ξεκίνησε Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, με τη διαδρομή Πάτρα-Σκαφίδια. Την επόμενη ημέρα 4 Οκτωβρίου ακολούθησαν τη διαδρομή Κυλλήνη-Ολυμπία-Καλαμάτα. Στις 5 Οκτωβρίου από Καλαμάτα κατευθύνθηκαν προς Μαρμάρι και Λιμένι του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, θα βρεθούν στον Αρχάγγελο και εν συνεχεία στη Μονεμβασία, όπου και θα διανυκτερεύσουν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν μοναδικά και σπάνια μοντέλα αυτοκινήτων.

Αύριο, 7 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσουν για Κυπαρίσσι και στη συνέχεια για Μυστρά. Τέλος στις 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή Μυστράς-Τεγέα-Ναύπλιο, όπου την επόμενη ημέρα, Σάββατο 9 Οκτωβρίου, θα γίνει η τελετή ολοκλήρωσης του αγώνα.

Στόχος των διοργανωτών είναι οι συμμετέχοντες του αγώνα (περί τα 80 ιστορικά οχήματα) να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα, να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές.

Check Also

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ενόψει της επίσκεψης του στη Σπάρτη

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από …

G-EZ117CQG76